Ugrás a tartalomra

Felhívás partnerségi egyeztetésre

2016. május 18. szerda
Az önkormányzat nevében Karsay Ferenc polgármester a lakosság és a kerületi lehetséges partnerek segítségét kéri az új kerületi építési szabályzat kialakításához.
Felhívás partnerségi egyeztetésre

Ezúton tájékoztatom a lakosságot és a további partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület részleges közigazgatási területétére (a Duna-parti építési szabályzat kiterjesztett tervezési területének kivételével a teljes kerületre) vonatkozó új kerületi építési szabályzat készíttetését.

A tervmódosítással kapcsolatos részletes tájékoztatás megtekinthető a Hivatal Főépítészi és Városrendezési Irodájának hirdetőtábláján, valamint a kerületi honlapon a partnerségi egyeztetés keretében megjelenítendő dokumentumtárban:

http://budafokteteny.hu/onkormanyzat/partnersegi-egyeztetes

Ezúton kérem a partnerségi egyeztetésben résztvevőket, hogy a fent ismertetett tervmódosítással kapcsolatban – a 249/2012. (12.13.) önk. határozattal elfogadott partnerségi egyeztetés szabályai szerint – 2016. június 20-ig tegyék meg írásos javaslataikat, észrevételeiket, az alábbi elérhetőségeken keresztül:postacím: 1221 Budapest, Városház tér 11., e-mail: devaiz@bp22.hu.

A lakossági érdekeket is jobban érvényesítő szabályozást célzó együttműködésüket előre is köszönöm.

 

Budapest, 2016. május 18,

 

Karsay Ferenc polgármester