Ugrás a tartalomra

Felújítási munkálatok zajlanak a Batthyány utcai rendelőben

2022. február 24. csütörtök
Budafok-Tétény önkormányzata az Egészséges Budapest Program keretén belül folytatja a Batthyány utca 10–12. szám alatti felnőttorvosoknak, gyermekorvosoknak és védőnői szolgálatnak helyet adó épület korszerűsítését. A munkálatok ideje alatt a Védőnői Szolgálat a Nagytétényi út 264. szám alatt fogadja a pácienseit.
Felújítási munkálatok zajlanak a Batthyány utcai rendelőben

2021 júniusában készült el a Batthyány utcai rendelő felújításának I. üteme.  Az önkormányzat által finanszírozott beruházás keretében a betegek és a rendelőben dolgozók által használt vizesblokkok teljes körű felújítása történt, ezekbe a helyiségekbe új burkolatotokat és új szanitereket építettek be.

Időközben sikeresen pályázott önkormányzatunk az Egészséges Budapest Program III. pályázatán, így az elnyert támogatás lehetőséget adott az intézmény felújításának folytatására. A pályázat keretében közel bruttó 80 millió forint támogatást kap kerületünk a kormánytól, amely keretében a várótermek, orvosi szobák felújítása, a tető héjalás cseréje, valamint az épületek teljes világítástechnikai korszerűsítése valósul meg.

A fejlesztési munkálatok várható időtartama három hónap. Az itt dolgozó gyermekorvosok és háziorvosok az intézményben maradnak, az orvosi ellátást az intézményen belül folyamatosan biztosítják.

Számos egészségügyi beruházás valósult meg kerületünkben az elmúlt időszakban, amelyhez a kormány az Egészséges Budapest Program keretében jelentős forrásokat biztosított.