Ugrás a tartalomra

Megtaláltuk a katonát, köszönjük!

2021. március 30. kedd
Karsay Ferenc polgármester felhívó videójában a kerületi lakosság közreműködését kérte, hogy megtalálja azt a személyt, aki még február végén segítő kezet nyújtott egy ájulás szélén levő kismamának a 133-as buszon. A budafok-tétényiek szívügyüknek tekintették az önzetlen fiatalember megtalálását, és a megosztásoknak köszönhetően hamar rátaláltunk a zászlósként szolgálatot teljesítő katonára.
Megtaláltuk a katonát, köszönjük!

Nemrégiben számoltunk be a kerületünkben történt nem mindennapi eseményről, ahol egyik lakótársunk példaértékű cselekedetével hívta fel magára a figyelmet. A segítőkész fiatalember egy állapotos asszony segítségére sietett, amikor az rosszul lett a buszon, és mindaddig mellette maradt, és gondoskodott róla, amíg a házastársa megérkezett.

Budafok-Tétény önkormányzata szerette volna kifejezni nagyrabecsülését, hiszen az ilyen tett példaértékű mindannyiunk számára. Karsay Ferenc polgármester ezért felhívást intézett videó formájában, ahol arra kérte a lakosságot, hogy segítsenek megtalálni az előzékeny úriembert.

Örömmel jelenthetjük, hogy a több mint 700 megosztásnak köszönhetően az üzenet célba ért és sikeresen rábukkantunk a hős katonára, akit hamarosan önök is megismerhetnek!

Köszönjük a sok segítséget, a nagyszámú aktivitást, amely nélkül ez nem sikerülhetett volna. Felvettük a kapcsolatot Attila parancsnokával, reméljük, hogy mihamarabb gratulálhatunk neki és személyesen is kifejezhetjük elismerésünket.

Megtaláltuk a katonát, köszönjük!