Ugrás a tartalomra

Folyamatos a viharkárok helyreállítása, de a tömegközlekedésben késésekkel kell számolni

2015. július 09. csütörtök
A Háros utcában, a Liszt Ferenc utca kereszteződése után ELMŰ oszlopok kidőlése miatt az 58-as, a 141-es és a 158-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Liszt Ferenc utca megállóhelyet áthelyezték.
Folyamatos a viharkárok helyreállítása, de a tömegközlekedésben késésekkel kell számolni

A tegnapi vihar által okozott károk továbbra is számos járat menetidejét befolyásolják. A legtöbb gondot az utakra, a villamos- és trolivezetékekre dőlt  fák miatti felsővezeték-szakadások okozzák. A BKK és a MÁV munkatársai továbbra is folyamatosan dolgoznak azon, hogy mielőbb ismét biztosított legyen a közlekedés az adott vonalakon.

A BKK kéri az utasokat, hogy elindulás előtt tájékozódjanak, az aktuális változásokról a BKK Facebook oldalán, valamint a BKK INFO webes és mobilalkalmazáson.

A vihar a vasúthálózaton is számos helyen okozott fennakadást. A MÁV és a katasztrófavédelem szakemberei a hibák egy részét már elhárították, viszont a budapesti elővárosi forgalomban jelentős fennakadások várhatóak ma egész nap. A vonattal közlekedőknek javasoljuk, hogy a vonatinfo.mav-start.hu oldalon tájékozódjanak a vonatok pontos helyzetéről, vagy töltsék le Vonatinfó applikációt.

 

A rendkívüli helyzet miatt kialakult késésekért utasai megértését és türelmét kéri mind a BKK, mind a vasúttársaság.

Forrás: mavcsoport.hu, bkk.hu

 

Önkéntesek jelentkezését várjuk a viharkárok eltakarításához!
Jelentkezni a budafokteteny.hu/onkentes oldalon vagy ügyfélfogadási időben telefonon a 229-2611/115 vagy 195-ös melléken lehet.