Ugrás a tartalomra

Folyamatosak a fertőtlenítések a kerületi bölcsődékben és óvodákban

2020. augusztus 13. csütörtök
Második alkalommal végeztek ózongenerátoros fertőtlenítést a Napocska Napközi Tagóvodában. Ha szükséges, a kerületi bölcsődék és óvodák vezetői kérhetik a többszöri fertőtlenítést az önkormányzattól.
Folyamatosak a fertőtlenítések a kerületi bölcsődékben és óvodákban

A Napocska Napközi Tagóvodában már második alkalommal végeztek ózongenerátoros fertőtlenítést a kicsik és nagyok védelme érdekében. Az óvoda létszáma 103 fő, ebből jelenleg 30 kisgyermek látogatja az intézményt. Az ő nevelésük jelenleg is úgy zajlik, hogy biztosítva van a koronavírus miatt előírt távolságtartási szabály alvás és játék közben is. Az udvaron különösen sok időt töltenek a gyermekek és nevelőik, zárt térben pedig rendszeresen szellőztetnek.  Az óvodában nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő és alapos kézmosásra, a fertőtlenítésre, ezt a szülők is nagyon komolyan veszik.

Június 1-én történt az első, augusztus 7-én pedig a második ózongenerátoros fertőtlenítés a Napocska Tagóvodában, valamint a dolgozók koronavírus teszten is részt vettek.

Augusztus 14-én a Napraforgó bölcsődében végez az önkormányzat fertőtlenítést, melyet a bölcsődék és óvodák vezetői igényelhetnek.