Ugrás a tartalomra

Folytatódik a virágosztás

2021. május 11. kedd
A kerületi önkormányzat idén is meghirdette virágosztási akcióját a kerületi lakosok számára. A beérkezett nagyszámú regisztráció hamar kimerítette a rendelkezésre álló növénymennyiséget, ezért önkormányzatunk úgy döntött, hogy további virágokat biztosít a készlet erejéig.
Folytatódik a virágosztás

A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb 1500 csomag szabadon ültethető egynyári növényre lehet regisztrálni, mellyel további kerületi közterületek szépülhetnek meg a budafok-tétényiek által.

Az előzetesen regisztrált lakosok az Oroszlános Udvar, valamint a Klauzál Ház parkolójában május 25-29. között – keddtől péntekig 9-15 óráig, szombaton pedig 9-12 óráig - vehetik át az igényelt virágokat.

Regisztrálni online formában lehet a zold22.hu weboldalon. A regisztráció után válasz e-mailben értesülnek az igénylők az átvétel pontos idejéről és a helyszínéről.

Lakcímenként minimum 10 db, maximum 50 db növény igényelhető.

Regisztrálni 2021. 05. 17-én éjfélig lehet, vagy a készlet erejéig.

Minden információ megtalálható a zold22.hu oldalon, további kérdés esetén az alábbi telefonszám hívható munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig: 8-16 óráig pénteken: 8-14 óráig): 06-20/238-3309

A növényeket 10 db-os tálcán lehet átvenni, abban a palánták 7x7 cm-es kis kockában lesznek elhelyezve vegyesen, harmonikus fajta összeállítással.
 

Az igényelhető egynyári kiültetendő növények:

Kisvirágú büdöske, bársonyvirág (Tagetes patula)

Rózsameténg (Vinca rosea)

Sziklai ternye (Alyssum)

Tollas celózia, kakastaréj (Celosia argentea var. plumosa)

Mindignyíló begónia (Begonia semperflorens)

Paprikavirág (Salvia splendens)

Heverő tömpevirág (Sanvitalia procumbens)

Nebáncsvirág, pistike vagy vízifukszia (Impatiens walleriana)