Ugrás a tartalomra

Friss információk a járóbeteg szakrendelések újraindulásáról

2020. május 06. szerda
A Káldor Adolf Szakrendelő tájékoztatója
Friss információk a járóbeteg szakrendelések újraindulásáról

Tisztelt Betegeink!

A járóbeteg szakrendelések újraindulása kapcsán kérjük kedves Betegeinket, hogy a Káldor Adolf Szakrendelő felkeresése előtt mindenképpen vegyék fel telefonon a kapcsolatot az adott szakrendeléssel, elkerülve ezzel a felesleges utazást és várakozást.
A pontos rendelési időkről és az egyes szakrendelések elérhetőségéről a honlapunkon találhatnak részletes információt (www.egeszseg22.hu).

Az egyes szakrendelések újraindításán folyamatosan dolgozunk. Az újrainduló szakrendelések működési idejének kezdetéről, azok rendelési idejéről és az időpontfoglalás szabályairól folyamatosan tájékoztatást nyújtunk honlapunkon és telefonos elérhetőségeinken.

Felhívjuk Tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a Szakrendelőbe történő megérkezéskor triage vizsgálat keretében megtörténik egy járványügyi kérdőív felvétele és a testhőmérséklet ellenőrzés. A szakrendelések kizárólag orr-szájmaszk viselése esetén vehetők igénybe, amennyiben ezzel nem rendelkeznek, úgy a szűrőponton látják el Önöket maszkkal, melynek viselése a Rendelőintézetben történő tartózkodás ideje alatt kötelező! Kérjük, hogy betegtársaiktól a 1,5 méteres távolságot tartsák meg!

A szakorvosi javaslatok határozatlan időre érvényesek, a táppénzes igazolások megújítása nem szükséges.

Köszönettel:

Dél-Budai Egészségügyi Szolgálat