Ugrás a tartalomra

Hatalmas siker volt az első gyermekmotoroztatás

2022. június 29. szerda
Csillogó szemű gyerekek, szebbnél szebb motorok, izgalmas gyerekprogramok, finom ebéd – így zajlott az első gyermekmotoroztatás Nagytétényben.
Hatalmas siker volt az első gyermekmotoroztatás

Június 26-án első alkalommal rendezték meg az élménymotorozást gyerekeknek. A kicsik kipróbálhatták a motorozást, megismerkedhettek a rendőrség, valamint a sürgősségi vérszállítók motoros tagjaival is.

Az akciót a Család- és Gyermekjóléti Központ kezdeményezte. Az esemény szervezését Kovács István önkormányzati képviselő és Baki László, a Nagytétényi Kohász Sportegyesület elnöke vállalta.

A gyerekek izgatottan szálltak fel a kétkerekű járművekre. A motorosok egy 3,3 kilométeres kört tettek meg velük. A nagyobb csomópontokban a kerületi rendőrkapitányság biztosította az akadálytalan áthaladást.

Karsay Ferenc polgármester is részt vett az eseményen és saját motorjával vitte a gyerekeket. A polgármester azt mondta: nagyon jó érzés volt örömet szerezni a gyerekeknek.

Nem csak élménymotorozás várta a látogatókat. A Kohászpályán volt ugrálóvár, kézművessarok, rendőrségi sátor és finom ebéd is.