Ugrás a tartalomra

Hétvégétől forgalmirend-változás a Kossuth Lajos utcában! - Frissítve!

2021. június 30. szerda
A Fővárosi útfelújítás előkészítő szakaszában először a gázvezetékek cseréje zajlik.
Hétvégétől forgalmirend-változás a Kossuth Lajos utcában! - Frissítve!

Kerületünk legforgalmasabb utcájában az elvégzett munkák függvényében hétvégétől lép életbe a forgalmirend-változás.

A tervek szerint 2021. július 5-én kezdődik a gázvezetékek cseréje, amelyet a közmű szolgáltató végez. A kivitelező tájékoztatása alapján a felújítás által érintett szakaszon reggel 7:00 és délután 17:00-ra között csak szükséges esetben lehet behajtani. A kivitelező a lakosokat köteles előre értesíteni az őket érintő várható munkálatokról.

A gázfelújítás több ütemben zajlik majd, a tervek szerint augusztus második felére fejeződik be.

Iskolakezdéskor mindig nagyobb a zsúfoltság ezen az útszakaszon, ezért az Önkormányzatunk arra kérte a fővárost, hogy szeptember elején ne legyen munkavégzés és lezárás, a nyugodtabb iskolakezdés érdekében.

Az ideális az lenne, ha egy-egy szakasz gázvezeték felújítása után az adott részen az út megkapná a végleges aszfaltburkolatot. Ha ez nem valósul meg, akkor valószínűleg októberre tolódik az útburkolat felújítása.
 

A fővárosi útfelújításhoz az Önkormányzat igyekszik minden támogatást megadni. A lezárások idején rendőrök segítik majd a forgalomirányítást.

A munkálatokkal kapcsolatos további tájékoztatással a kivitelező által megbízott építésvezető készséggel áll rendelkezésükre:

 

Kivitelező: Pulzus Plusz Kft.

Elérhetőségei: 1112. Budapest, Repülőtéri út 4.

Felelős építésvezető: Szabella József

Email-cím: info@pulzuspluszkft.hu

Telefonszám: 06-30/289-8443

 

Kérjük, közlekedjenek körültekintően és türelemmel a következő hetekben, a felújítás mindannyiunk érdekében, értünk és biztonságunkért zajlik!

Fotó: Horváth Tamás