Ugrás a tartalomra

Igénybe vehető a panorámaröntgen a Káldor Adolf Szakrendelőben

2022. október 03. hétfő
Az Egészséges Budapest Program III. ütemében elnyert kormányzati támogatásból valósult meg a panorámaröntgen a Káldor Adolf Szakrendelőben. A modern képalkotó technológia az intézmény földszintjén, a régebbi ügyeleti szobában kapott helyet.
Igénybe vehető a panorámaröntgen a Káldor Adolf Szakrendelőben

Dr. Kiss Norbert, a Káldor Adolf Szakrendelő ügyvezető igazgatója elmondta: beépítették és beüzemelték a készüléket, minden engedélyt – különböző sugárvédelmi hatóságok, ÁNTSZ – beszereztek a panorámaröntgen működéséhez, és elvégezték a tesztüzemet is. Egyeztettek a betegek beutalásáról és a felvételek elküldésének módjáról a kerületi fogorvosokkal.

Azoknak a kerületi felnőtt lakosoknak, akik érvényes TAJ kártyával rendelkeznek, és Budafok-Tétényben rendelő, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozott fogorvos beutalójával érkeznek, a panorámaröntgen térítésmentes.

A képalkotó eljárást igénybe vehetik azok is, akik nem rendelkeznek kerületi lakcímkártyával, vagy akiket magánfogorvos utal be, de nekik a felvétel árát meg kell téríteni, melynek összege 6000 forint.

A panorámaröntgen igénybevételéhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges, amelyet

         személyesen rendelési időben, hétfőtől péntekig a II. emeleti röntgenablaknál,

         telefonon rendelési időben, hétfőtől péntekig a 06-1/229-1777-es telefonszámon, a 161-es melléken

kérhetnek.

Rendelési idők:

Kedd:          14.00–19.00

Szerda:       8.00–19.00

Csütörtök:   8.00–13.00

Péntek:       8.00–13.00