Ugrás a tartalomra

Így változik a közösségi közlekedés szombaton

2019. március 20. szerda
Március 23-án hatósági zárás miatt változik a Budafokot érintő járatok közlekedése.
Így változik a közösségi közlekedés szombaton

Szombaton kb. 7-10 óra között a Budafok vasútállomás – Háros vasútállomás – Mézesfehér utcai lakótelep – Budafoki temető által határolt területen közlekedő járatokra CSAK FELSZÁLLÁS lehetséges. Ezt követően a hatósági zárás feloldásáig a fenti szakaszon az autóbuszok nem járnak.

Az 58-as és 158-as járatok a Városház tér és a Jégmadár utcai végállomás között nem közlekednek. A Gádor utca és Háros utca felé való eljutás a Kelenföld vasútállomásról induló 141-es és 250-es autóbuszokkal lehetséges.

A 141-es busz rövidített útvonalon, Kelenföld vasútállomás M és a Promontor utca között jár.

A 250-es járat az Arany János utcai lakótelep után a Savoya Park helyett a Jégmadár utcáig közlekedik, Budafok központját – Lőcsei utcaVíg utca (Sporttelep)Mező utcaKomló utcaTóth József utcaVárosház térSavoyai Jenő térLeányka utcai lakótelepSavoya Park megállót – nem érinti.

A 133E jelzésű járat megosztott útvonalon közlekedik – Újpalota, Nyírpalota úttól a Savoyai Jenő tér (Törley tér)-ig, valamint Nagytétény, Erdélyi utcától Budatétény vasútállomás (Campona) végállomásig. A belváros és Budafok – Budatétény között a Háros utcán, a Tegzes utcán és a rózsavölgyi Ady Endre úton át terelt útvonalon közlekedő 33-as, 114-es és 213-as autóbuszokkal lehet utazni.

A 33-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Savoyai Jenő tér, Városház tér, Tóth József utca, Vágóhíd utca, Háros vasútállomás, Háros utca megállót.

A 114-es, 213-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Háros utca, Háros vasútállomás, Vágóhíd utca, Tóth József utca, Városház tér, Savoyai Jenő tér, Leányka utcai lakótelep megállót.

Forrás és nyitókép: BKK Info

A 33-as, 114-es, 133E-s, 213-as járatokat érintő változások, térkép. 

Az 58-as, 141-es, 158-as, 250-es járatokat érintő változások, térkép.