Ugrás a tartalomra

Ingyenes kondibérlet a kerületi egészségügyi dolgozóknak - Videóval frissítve!

2021. július 19. hétfő
A Bakos Fitness megköszönve minden XXII. kerületi egészségügyben dolgozónak a koronavírus alatt végzett áldozatos munkáját, ingyen belépést biztosít egész júliusban és augusztusban a Borkő utcai fitness termébe.
Ingyenes kondibérlet a kerületi egészségügyi dolgozóknak - Videóval frissítve!

A Bakos Fitness csatlakozva egy budaörsi fitness terem kezdeményezéséhez, ingyenes edzési lehetőséget hirdetett Budafok-Tétény egészségügyi intézményeiben dolgozóknak, beleértve a mentőállomás munkatársait is. Az elmúlt egy-másfél év időszaka mindenki számára küzdelmes volt, azonban ők voltak azok, akik a legnagyobb terhelésnek voltak kitéve.

Bakos Miklós, az edzőterem tulajdonosa elmondta: „Minden komoly vállalkozónak arra kell gondolnia, hogy a saját lehetőségeihez mérten, hogyan tudná támogatni azt a megfeszített munkát, melyet egészségügyi dolgozóink erőn felül végeznek. Hálánk jeléül ezért mi ezzel a kis csekélységgel szeretnénk kedveskedni kerületünk dolgozóinak.”

Horváth Zsolt, a fitness terem intézményvezetője levelében ezt írja: „Rengeteget köszönhetünk Önöknek és tudjuk, hogy az elmúlt időszakban sok egyéb mellett a sportra, a mozgás örömére sem jutott elegendő idejük. Emiatt ezzel a felajánlással is szeretnénk kifejezni Önöknek hálánkat és azt szeretnénk, hogy végre saját magukkal is foglalkozhassanak. Átérezzük, hogy gyakran nehéz megtenni az első lépést azoknak, akiknek a fitnesz világa esetleg idegen. Emiatt teremtünk lehetőséget arra is, hogy termünkbe együtt jöhessenek azzal a családtagjukkal, akivel még komfortosabban érezhetik magukat nálunk!”

A szabadjegyeket dr. Kiss Norbert, a Káldor Adolf Szakrendelő igazgatója, Lanthallerné Éva asszisztens és Kincsverő Kata a kerületi védőnők vezetője vette át.

A Bakos Fitness több mint 300 jegyet oszt szét a napokban, melyeket plusz egy fő családtaggal is igénybe lehet majd venni.

 

Fotók: Horváth Tamás