Ugrás a tartalomra

Ingyenes korcsolyázás a Valentin-nap jegyében

2020. február 14. péntek
Február 13-án, Bálint-nap előestéjén díjmentes korcsolyázási lehetőséggel és apró meglepetésekkel várták a budafok-tétényieket a Szieszta ponton.
Ingyenes korcsolyázás a Valentin-nap jegyében
Az önkormányzat jóvoltából február 13-án ismét belépő vásárlása nélkül léphettek jégre a kerületiek a Budafok belvárosában lévő jégpályán. Az érkezőket ez alkalommal nem csak a korcsolyapálya fogadta: a közelgő Bálint-nap alkalmából este 6 órától romantikus zenékkel és szív alakú szelfiponttal kedveskedtek a korcsolyázóknak. Az este folyamán jégre lépők szív alakú mézeskalácsot is kaptak, ami különösen a gyerekek között volt nagyon népszerű.
 
Érdemes kihasználni a tél utolsó napjait, hiszen a jégpálya a szezon végéig, így már valószínűleg csak rövid ideig üzemel. A jégpálya továbbra is reggel 8-tól este 8-ig várja a téli sportot kedvelőket. Az üzemeltetők naponta többször frissítik a jeget, hogy biztonságos maradjon. Mellette forró teát és forralt bort kínáló büfé és fűtött öltöző található. A belépőjegy 600 forintba kerül alkalmanként, és ugyanekkora összegért korcsolyát is kölcsönözhetünk.
 
Ingyenes korcsolyázás a Valentin-nap jegyében