Ugrás a tartalomra

Ismét ingyenes napközis tábor a kerületi iskolásoknak

2024. június 13. csütörtök
A táborokat július elsejétől, hetes turnusokban szervezi az önkormányzat a Klauzál Házban. A szülőknek csak az étkezési térítési díjat kell megfizetniük.
Ismét ingyenes napközis tábor a kerületi iskolásoknak

A táborok augusztus 16-ig vehetők igénybe, és továbbra is csak - a kerületi iskolákban tanév közben is fizetendő - étkezési térítési díjat kell megfizetniük (teljes áron napi 622.-Ft).

Egy új fejlesztésnek köszönhetően az idén a szülőknek lehetőségük van már online is jelentkezni a https://tabor.budafokteteny.hu webfelületen keresztül, majd ezt követően pár kattintással az étkezési térítési díjat bankkártyával vagy azonnali utalással ki is tudják fizetni. Az online felület használatához a Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ munkatársai az intézmény telephelyén (1225 Budapest, Nagytétényi út 276.) segítséget nyújtanak azon szülőknek, akik nem rendelkeznek internethozzáféréssel, vagy esetleg nem sikerül a webfelületet megfelelően kezelniük.

Amennyiben a szülők nem az online jelentkezést választják, akkor a - minden iskolában hozzáférhető - tábori jelentkezési lapot kitöltve, aláírva a  napkozistabor@bp22.hu e-mail-címre kell elküldeni.

A táborra jelentkezés határideje: 2024. június 19.

Felhívjuk az online felületre újonnan regisztrálók figyelmét, hogy ehhez legkésőbb 2024. június 18-án regisztrálniuk szükséges.

Bármilyen felületen is jelentkeznek, tisztelettel kérünk mindenkit a szükséges adatok megadására, fontos információk közlésére. Akinek a gyermeke nem iskolai étkező vagy nem tankerületi fenntartású iskolába jár, de étkezési térítési díjkedvezményre jogosult, annak a jelentkezésnél csatolnia kell a kedvezményre jogosító dokumentumokat.

Kép forrása: Promontor TV