Karsay Ferenc személyesen adta át a hibalistát a főpolgármesternek

2021. december 20. hétfő
Karácsony Gergely azt ígérte, hogy még a héten egyeztetnek a Budapest Közút Zrt.-vel a Kossuth Lajos utcát érintő hibák kijavítása kapcsán.
Karsay Ferenc személyesen adta át a hibalistát a főpolgármesternek

Budafok-Tétény polgármestere és Budapest főpolgármestere közösen tekintették meg a nemrég felújított Kossuth Lajos utcát. Karsay Ferenc megköszönte a fővárosnak, hogy elvégezték a munkálatokat, és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy az induló költségvetéshez képest a főváros 65 millió forinttal csökkentette a felújításra szánt összeget. Karsay Ferenc hozzátette, hogy ez az átcsoportosítás megjelenik a kivitelezés minőségében. A polgármester személyesen adta át Karácsony Gergelynek a felújítással kapcsolatos hibalistát, és reményét fejezte ki, hogy azokat minél előbb kijavítják. A főpolgármester azt ígérte, hogy továbbítja a problémákat az illetékes Budapest Közút Zrt.-nek.

Karácsony Gergely azt is elmondta, hogy reményei szerint jövőre megvalósul a körforgalom a Tóth József utcánál. Ez a kereszteződés biztonsági szempontból az egyik legkritikusabb Budafokon. Önkormányzatunk ezért bízik benne, hogy minél előbb elkészül.