Ugrás a tartalomra

Karsay Ferencet választották a BÖSZ társelnökének

2017. november 22. szerda
Tisztújítást tartott november 21-én a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének közgyűlése, amelyen egyhangúlag választották a testület társelnökévé Karsay Ferencet, Budafok-Tétény polgármesterét.
Karsay Ferencet választották a BÖSZ társelnökének

A szervezetet a következő évben irányító elnökségben Tarlós István főpolgármester elnök, Karsay Ferenc XXII. kerületi polgármester társelnök mellett, Kovács Péter XVI. kerületi, Riz Levente XVII. kerületi és dr. Láng Zsolt II. kerületi polgármester viseli az alelnöki tisztséget.

 

Karsay Ferenc megválasztását követően saját FB oldalán úgy fogalmazott: „Ősei tradícióira büszke nagyvárosi kisvárosunkban, Budafok-Tétényben a hétköznapok része a hagyományok és egymás tisztelete. Nem csak jelmondat szintjén valljuk, hogy Mindenki fontos! Városvezetőként és tanárként hiszek a tisztes munka, a valós teljesítmény erejében, becsületében és sikerében. A bor és a kultúra egysége nálunk, a főváros bornegyedében élettel teli közösséget, pezsgő közéletet teremtett. Ezt a szemléletet és tudást szeretném a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége újonnan megválasztott társelnökeként az egész főváros szolgálatába állítani! Köszönöm a megtisztelő bizalmat főpolgármester úrnak és polgármester társaimnak!” - tette hozzá Budafok-Tétény polgármestere.

 

 

Karsay Ferencet választották a BÖSZ társelnökének

 

Fotó: http://www.buosz.hu/images/galeria/4.jpg (szavazás egy korábbi BÖSZ ülésen)

 

Forrás: https://www.facebook.com/karsayferenc