Hírek

Kedvezményes árú növények a kerületi nyugdíjasoknak!
A Fitoland vásárlási kedvezménnyel, az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata a rendelés ingyenes házhoz szállításával segíti a kerületben élő nyugdíjasokat, akik így lakóhelyük elhagyása nélkül, árengedménnyel szerezhetik be a kertészkedéshez szükséges növényeket és eszközöket.
2020-04-30

Az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata, valamint stratégiai partnerük, a Fitoland Kertészet összefogásának célja, hogy az idősek otthonuk elhagyása nélkül, kedvezménnyel szerezhessék be a kertészkedéshez szükséges eszközöket és növényeket.

A Fitoland Kertészet most 20 százalékos kedvezményt biztosít minden termékük árából a Budafok-Tétényben élő nyugdíjasok számára, az önkormányzat Maradj Otthon! Segélyszolgálata pedig ingyen házhoz viszi a megrendelést.

Az áruház kínálatáról és az árakról a www.fitoland.hu oldalon tájékozódhat. A webshopon lévő termékek nem a teljes készletet mutatják, ezért ha van olyan termék, amit nem talált meg a webshopban, érdeklődjön a megadott telefonszámon. A kiszállítás minden hét pénteki napján esedékes. Az akció a veszélyhelyzet végéig tart.

Rendelést leadni a 0620/442-4237-as telefonszámon lehet.

A kép illusztráció. 

Nyitóép forrása és további információk: https://www.fitoland.hu/segitunk-a-nyugdijasoknak