Ugrás a tartalomra

KÉT KERÜLETI PEDAGÓGUS RÉSZESÜLT FŐVÁROSI ELISMERÉSBEN

2022. június 08. szerda
A Pedagógusnap alkalmából fővárosi kitüntetést kapott Tamaskáné Fekete Erika és Békefi Gábor.
KÉT KERÜLETI PEDAGÓGUS RÉSZESÜLT FŐVÁROSI ELISMERÉSBEN

Bárczy István-díjjal tüntették ki Tamaskáné Fekete Erikát, a XXII. kerületi Hugonnai Vilma Általános Iskola intézményvezetőjét, valamint Békefi Gábort, a XXII. kerületi Kempelen Farkas Gimnázium igazgatóját kiemelkedő munkájukért. A 2009-ben alapított Bárczy-díj a főváros legmagasabb szintű, pedagógusoknak adható elismerése.

Tamaskáné Fekete Erikát gyermekközpontú pedagógiai munkájáért, valamint sokoldalú, átlag feletti munkabírással végzett vezetői tevékenységéért tüntették ki.

Békefi Gábor a több évtizedes, sokrétű pedagógiai munkájáért, az iskolarendszer megújításában végzett kiemelkedő szervezői tevékenységéért kapta meg az elismerést.

A díjazottaknak Karsay Ferenc polgármester személyesen gratulált.

A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, először 2010-ben adták át. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, ezáltal a főváros fejlődéséhez.

Gratulálunk az elismeréshez!

fotó: Horváth Tamás