Ugrás a tartalomra

Két új szervezet a kerületi stratégiai partnerek között - Videóval frissítve!

2020. március 23. hétfő
Március 5-én az Áron Ház és a BudafokOne Kft.-vel bővült Budafok-Tétény stratégiai partnereinek köre. A megállapodás aláírására a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében került sor.
Két új szervezet a kerületi stratégiai partnerek között - Videóval frissítve!

Az idei első partnerségi megállapodás aláírásának alkalmával Karsay Ferenc polgármester elmondta, hogy az önkormányzat minden kerületi vállalkozással szeretné fenntartani a párbeszédet, melynek célja, hogy segítsék egymás munkáját.

,,Szeretnénk megismerni a kerületi vállalkozók céljait, a napi problémáikat. A jövőre vonatkozó tervek megvalósításában, a stratégiájuk kialakításában, a napi ügyintézésben és minden apró-cseprő vagy nagyjelentőségű dologban igyekszünk segítséget nyújtani, hiszen a vállalkozók közérzete az itt élők közérzetével nagyon hasonló jegyeket mutat” – mondta a polgármester nyitóbeszédében.

Az Áron Ház Kft. képviseletében Molnár Dániel ügyvezető, a BudafokOne Kft.-től Radnóty Zoltán ügyvezető ismertette vállalkozások tevékenységét, majd Karsay Ferenccel aláírták az együttműködési megállapodást.

A stratégai partnerek fontos szerepet töltenek be Budafok-Tétény gazdasági életében, az innovációban, a foglalkoztatottság növelésében és a társadalmi felelősségvállalásban. Az önkormányzat számára fontos, hogy támogató, inspiráló és tisztességes versenynek helyt adó közeget biztosítson a kerületi vállalkozásoknak.

Fotó: Horváth Tamás