Ugrás a tartalomra

Megnyílik az oltópont a Szakrendelőben

2021. március 15. hétfő
2021. március 16-án, 8.00 órától megkezdik a Káldor Adolf Szakrendelőben a koronavírus elleni oltási tevékenységet. Az oltások az intézet I. emeletén két oltóhelyen, munkanapokon 8.00-18.00 óra között ütemezetten zajlanak.
Megnyílik az oltópont a Szakrendelőben

Tisztelt Budafok-Tétényi Lakosok!

2021. március 16-án, 8.00 órától megkezdjük a Káldor Adolf Szakrendelőben a koronavírus elleni oltási tevékenységet. Az oltások az intézet I. emeletén két oltóhelyen, munkanapokon 8.00-18.00 óra között ütemezetten zajlanak. 

Az oltandó személyek nevét és az oltás időpontját a kerületi háziorvosuk határozza meg. 

Az oltás beadásának időpontját háziorvosuktól kapják meg.

Intézetünkben csak a kerületi háziorvosok és a Kormányhivatal által összeállított, és jóváhagyott napi listán szereplő lakosokat olthatjuk be. Az országos oltási programra regisztrálni a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon tudnak. 

A Szakrendelőben oltásra regisztrálni nincs lehetőség.

Ezúton kérünk minden regisztrált, és oltásra kiértesített személyt, hogy az oltásra kijelölt időpontja előtt maximum 15 perccel érkezzen a főbejárati szűrőponthoz. 

Oltásra érkező idős, elesett állapotú személyekkel maximum egy-egy fő kísérő tartózkodhat az Intézetben.

Kérünk minden oltásra érkező lakost, hogy TAJ kártyáját, és az oltáshoz szükséges Hozzájáruló Nyilatkozatot kitöltve hozza magával, amelyet a https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_0.pdf  oldalon tudnak letölteni, és kinyomtatni.

 

Káldor Adolf Szakrendelő