Ugrás a tartalomra

Kisorsoltuk a nagytétényi kérdőív kitöltői között az önkormányzati ajándékcsomagokat

2015. szeptember 02. szerda
A több száz beérkezett vélemény alapján elmondható, hogy a nagytétényiek összességében elégedettek a megvalósult fejlesztésekkel.
Kisorsoltuk a nagytétényi kérdőív kitöltői között az önkormányzati ajándékcsomagokat

Néhány héttel ezelőtt az önkormányzat felhívással fordult a nagytétényi lakosok felé: arra kértük őket, hogy mondják el véleményüket a „Nagytétény komplex rehabilitációja” elnevezésű európai uniós projektben megvalósult fejlesztésekkel kapcsolatban. A válaszadók között 5 db önkormányzati ajándékcsomagot sorsoltunk ki, melyet a szerencsés nyertesek Szepesfalvy Anna alpolgármestertől vehettek át.

„Nyár végén lezárult az európai uniós projekt első fenntartási éve. A kérdőív segítségével a lakosság elégedettségének felmérésén túl tájékozódtunk arról is, hogy a helyiek honnan szereznek információt az új művelődési ház és a kerület egyéb programjairól és milyen további fejlesztéseket tartanak fontosnak az elkövetkező években. A válaszok alapján elmondhatjuk, hogy a nagytétényi lakosok közel 82%-a elégedett a megvalósult fejlesztésekkel.”– nyilatkozta a budafokteteny.hu-nak az alpolgármester.

A kisorsolt nyertesek:

  • Debreczeni Ferenc (Gyümölcs u.)
  • Horváth Péter (Bartók Béla u.)
  • Gecsó Eszter (Hársfa u.)
  • Liszicza Daniella (Nagytétényi út)
  • Kludák Erzsébet (Nagytétényi út)

Azok, akik személyesen nem tudtak részt venni az átadáson, a Városháza portáján vehetik át a nyereményüket.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk és a kérdőív minden kitöltőjének köszönjük a részvételt!

 

Kapcsolódó anyagok:

http://www.promontortv.hu/2015/09/14/kisorsoltak-a-nagytetenyi-kerdoiv-kitoltoi-kozott-az-onkormanyzat-ajandekcsomagjait/