Hírek

Közmeghallgatás online
Budafok-Tétény önkormányzata a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások miatt a korábban meghirdetett Közmeghallgatást online rendezi meg. Időpontja 2020. november 12. (csütörtökön) 17 óra.
2020-11-11

Az online térbe áthelyezett Közmeghallgatást az önkormányzat és Karsay Ferenc polgármester hivatalos facebook oldalán követhetik az érdeklődők az alábbi linkekre kattintva:

https://www.facebook.com/karsayferenc

https://www.facebook.com/budafokteteny

A közmeghallgatás keretében a helyi közügyeket érintő témákban van lehetőség kérdések, javaslatok megfogalmazására. Az egyedi ügyekben érkezett bejelentésekre a Polgármesteri Hivatal szakirodái a jogszabályi előírásoknak megfelelően válaszolnak.

Jelentkezni 2020. október 29-től egészen a közmeghallgatás napján 12.00 óráig lehetséges a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Kabinet munkatársainál az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: 229-2611/188-as és 191-es mellék
E-mail: jegyzoikabinet@bp22.hu
Személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján megtalálható kitöltendő, aláírt formanyomtatványt lehet az ott elhelyezett gyűjtőládájába bedobni.
A jelentkezéssel egyidejűleg meg kell jelölni a felszólalás helyi közügyeket érintő témáját.

Figyelem, akik esetleg nem tudják követni az online eseményt és kérdést küldtek a fent megjelölt módon, természetesen írásban is megkapják a választ kérdéseikre. Valamennyi beérkezett kérdésre, javaslatra, észrevételre, panaszra 15 napon belül írásban válaszolnak a hivatal munkatársai.