Ugrás a tartalomra

Küzdelem 410 négyzetméteren

2015. szeptember 21. hétfő
Megnyílt az új Budafoki Küzdősport Centrum a József Attila lakótelepen
Küzdelem 410 négyzetméteren

Ünnepélyes szalagátvágással, tortával és bemutatókkal nyitotta meg kapuit a József Attila (kísérleti) lakótelep központjában a Budafoki Küzdősport Centrum. Karsay Ferenc polgármester köszöntőjében elmondta: "az önkormányzat filozófiája az, hogy a működő közösségeket támogatni kell. Legyenek ott sokan és teremtsenek értékeket! Ilyen közösséget hoztatok létre ti is, kívánom, hogy legyen sok tanítványotok és sikeres versenyeredményeitek".

A hivatalos megnyitó és szalagátvágás után bemutató órákon ismerhette meg a nagyközönség, hogy milyen foglalkozásokkal várja a sportolni vágyókat az egyesület. A judo bemutatót Joó István tartotta. A gyerekek hófehér ruhában egyszerre mozogva mutatták be a megtanult mozdulatsorokat.

Az önkormányzati tulajdonban lévő épületegyüttest, mely három részből állt, az üzemeltetők most egybenyitották, így egy hatalmas 410 négyzetméteres sportközpontot hoztak létre. A lelakott épületet januárban kezdték el felújítani, melyhez rengeteg segítséget kaptak társadalmi munkában az egyesületnél edző sportolóktól. A saját erőből megszépült helyen most lehet bokszolni, crosstraningezni, karatézni, judózni és aerobikozni, melyekhez hét szakképzett edző nyújt segítséget. A sportcentrum hétfőtől péntekig van nyitva, a részletes órarendek megtalálhatóak a judobudan.hu oldalon.
 

Kapcsolódó anyyagok:

http://www.promontortv.hu/2015/10/05/megnyilt-a-budafoki-kuzdosport-centrum/