Ugrás a tartalomra

MÁRTON RICSI aranyérmes a junior úszó-vb-n! - Videóval FRISSÍTVE!

2017. szeptember 11. hétfő
A GYŐZTES MAGYAR VÁLTÓ TAGJA A BUDAFÓKA SE VERSENYZŐJE Indianapolisban! Gratulálunk!!!
MÁRTON RICSI aranyérmes a junior úszó-vb-n! - Videóval FRISSÍTVE!

"Csupán az első nap utolsó előtti számáig kellett várni arra, hogy nemcsak a mostani küldöttség, hanem a komplett magyar úszósport első junior-világbajnoki aranyérmét megszerezzék a fiatalok az indianapolisi vb-n. Egy arany- és egy ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők az egyesült államokbeli Indianapolisban zajló junior úszó-világbajnokság szerdai nyitónapján." - olvasható az m4sport.hu és az utanpotlassport.hu beszámolójában.

 

A vb időmérőjének hivatalos honlapja szerint a győzelmet a Milák Kristóf, Barta Márton, Márton Richárd, Németh Nándor összetételű 4x100 méteres gyorsváltó szerezte meg, amely 3:17.99 perces teljesítménnyel végzett az élen.

 

„Az éjjel, és a magyar sportsikerek sorozata úgy tűnik, soha nem érhet véget 2016-ban! :-) Ami további öröm, hogy MÁRTON RICSI, A GYŐZTES MAGYAR VÁLTÓ TAGJA, A BUDAFÓKA SE VERSENYZŐJE! Szép volt fiúk, gratulálok! Külön köszönöm Horváth Tamásnak, Ricsi edzőjének a munkát! Hajrá magyarok! Hajrá Budafóka!” – írta FB oldalán Karsay Ferenc polgármester.

 

HAJRÁ RICSI! További sikereket! Gratulálunk!!!

 

Forrás:

 

https://www.m4sport.hu/2017/08/24/sprintnagyhatalom-leszunk-junior-vilagbajnok-a-gyorsvalto/

 

http://www.utanpotlassport.hu/2017/08/24/az-elso-magyar-arany-2/

 

 

A Promontor TV interjúja: