Ugrás a tartalomra

SIKER A CSAPATNAK, ÜNNEP A KERÜLETNEK!

2017. május 11. csütörtök
Magyar Kupában a BMTE még soha nem játszott idehaza tétmérkőzést a döntőbe jutásért, MOST először IGEN! - MÁJUS 17. - BMTE – Ferencváros TC Budafokon!
SIKER A CSAPATNAK, ÜNNEP A KERÜLETNEK!

KÖSZÖNET a Budafoki MTE-nek és minden Budafok-szurkolónak a Magyar Kupában eddig elért sikerekért! Minden szurkolót várunk szeretettel a Promontor utcai MK-visszavágó mérkőzésen! A „vágy villamosa” a Groupama Arénában történt emlékezestes Fradi elleni 8-0-s mérkőzés után sem állt meg, tovább tart a fociláz. Bármi is lesz a folytatás, a május 17-i visszavágó mérkőzésen idehaza a BMTE pályán, büszkék lehetünk, leszünk a csapatunkra!

 

SIKER A CSAPATNAK, ÜNNEP A KERÜLETNEK! JÁTÉK - Focirajongók, figyelem! Közeleg a meccsnap, ismét játékot indítunk a szurkolói sálakért!
Keress egy olyan buszmegállót, amely a május 17-i BMTE-Fradi mérkőzést hirdeti és készíts ott egy szelfit, majd küldd el a jatek@bp22.hu címre! A beküldött fotókat közzétesszük a honlapunkon és Facebook-oldalunkon.
Az első 120 játékos, aki május 15-én 18 óráig teljesítette a feltételeket, a Budafoki MTE Magyar Kupa elődöntőjébe jutásának alkalmából készített szurkolói sálat veheti át a meccs előtti napon a Piac téren, ahol a BMTE játékosaival is találkozhat!
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik az előző játékban nem vettek részt.
FOCIÜNNEP A HAZAI PÁLYÁN, GYŐZELEMRE FEL!

 

FONTOS INFORMÁCIÓK a mérkőzéssel kapcsolatban

A Promontor utcai BMTE pálya kapunyitása a mérkőzés napján, szerdán 13.30-kor lesz. A beléptetés a hazai szurkolóknak ezúttal nem a megszokott helyen, hanem a Promontor u.-Komáromi u. sarkán lévő bejáratnál, az előzetesen kiváltott, és/vagy a helyszínen igényelt és átvett ingyenes „emlék-belépővel” történik. A mérkőzés napján a Promontor utcát lezárják a gépkocsi forgalom elől. A Ferencváros vendégszurkolók nem szervezetten, hanem egyénileg érkeznek majd, az ő beléptetésük kizárólag a Zuzmó utcai bejáratnál történik.

A szervezők kérése, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a torlódások elkerülése érdekében a budafoki szurkolók igyekezzenek időben kiérkezni a BMTE pályára (1222 Budapest Promontor utca 89.). Mivel a pálya kertvárosi övezetben helyezkedik el, ezért a személygépkocsik parkolása korlátozottan oldható meg. Arra kérünk mindenkit, hogy mindannyiunk érdekében tömegközlekedéssel érkezzen. Megközelítés busszal
Városház tér felől: 250B, 58, 158. Campona felől: 33, 114, 213 > Tóth József utca 250B > vagy 33, 114, 133E, 213 > Háros vasútállomás > séta a Promontor utcán 1,3 km. A mérkőzés 15.00-kor kezdődik!

Az emlékjegy egyszeri belépésre jogosít, mérkőzés ideje alatt nem lehet ismételten, több alkalommal bejutni vele a lelátókhoz. Az emlékjegy elosztásáról és további hasznos információkról a http://budafokteteny.hu-n tájékozódhatnak. A Fradi elleni visszavágóra a belépés ingyenes, de a szurkolónak több ponton adománygyűjtő ládákat helyeznek el. A szervezők a befolyt összeget jótékonysági célra fordítják. 

SIKER A CSAPATNAK, ÜNNEP A KERÜLETNEK!

 

Pályarendszabály

Tisztelt Szurkoló!

Tájékoztatjuk Önt, hogy a sportesemény látogatása a BMTE Labdarúgó Szolgáltató Kft. vezetősége döntésének értelmében ingyenes!

Felhívjuk, figyelmüket, hogy a bejárat mellett kifüggesztett „PÁLYARENDSZABÁLY” a rendezvény ideje alatt, mindenkire kötelező érvényű, az azon részt vevők az abban foglaltakat magukra nézve kötelezően elfogadják.

Többek között:

Tilos a sporttelep területére petárdát, robbanóeszközt, lőfegyvert, üveget, botot, pénztárgépszalagot, követ és egyéb, a testi épséget veszélyeztető tárgyakat bevinni!

Tilos a sporttelep területére szeszesitalt bevinni és ittas személyt beengedni!

Tilos a sporttelep területén mindennemű tárgy eldobása, hajigálása!

A rendezvényen résztvevők tudomásul veszik, hogy a sporttelepre történő bemenetkor, a sportesemény időszaka alatt, a felsoroltakat, valamint a „PÁLYARENDSZABÁLY”-ban foglaltakat a RENDEZŐK folyamatosan ellenőrzik! A BMTE Labdarúgó Szolgáltató Kft. kéri a szurkolókat, hogy lehetőségük szerint támogassák a rendezőket a munkájukban.

Köszönjük!

Hajrá Budafok-Tétény! Hajrá Budafok!

(Fotók: Kocsis Zoltán)