Hírek

Még hozzájuthat a Bornegyed magazin téli számához - keresse a Városháza és a Klauzál Ház portáján
Az adventi időszakra megjelent ingyenes magazin legújabb számának címlapján egy Európa-szerte ismert sztár, Boban Markovic köszönt bennünket.
2018-01-24

Az újság négy állandó rovattal rendelkezik (Kulturális negyed, Bornegyed, Üzleti negyed, Életmód negyed) és negyedévente jelenik meg. Debütáló számát nyár elején, az első alkalommal megrendezett Kerület Napján vehettük kezünkbe, most pedig a harmadik lapszámot vehetik kezükbe az olvasók.

 

Boban Markovic exkluzív interjút is adott a magazinnak. Elmondta, mire a legbüszkébb az életében, hogy milyen emlékek kötik a Fehérvári úthoz és karácsonyi üzenetet is küldött az olvasóknak. Hosszabb interjút olvashatunk Für Anikóval, és megszólal Szabó Kimmel Tamás is.

 

 

Természetesen olyan helyi kötődésű személyiségek is megszólalnak, mint a Seybold-Garab pince tulajdonosa, Garab Gábor, vagy a kerület kenyerével jótékony célokat is szolgáló Brucker pékség vezetője, Kertész Ákos is.

 

A kulturális és gasztronómiai magazin legújabb száma online is elérhető:  http://budafokteteny.hu/uploads/files/1513259244.pdf

 

Érdemes elolvasni!