Ugrás a tartalomra

Meghálálják a stabilitást

2022. július 28. csütörtök
A Promontor Print Kft. is bekerült az önkormányzat stratégiai partnerei közé
Meghálálják a stabilitást

A Promontor Print Kft. szorosabbra fűzte a kapcsolatát az önkormányzattal. A stratégiai megállapodás jelentőségéről, a cég szerteágazó profiljáról és a terveiről Virág Dóra üzletvezető számolt be a Városházi Híradónak.

Nem ma kezdődött, a Promontor Print Kft. őskövületnek számít a kerületben. A Promontor Udvar Üzletházban húsz éve működő gyorsnyomda több lakossági igényt elégít ki magas színvonalon. Az önkormányzat stratégiai partnere a kölcsönös előnyszerzés szellemében végzi a feladatát. – Biztonságos, megbízható és stabil hátteret biztosít számunkra az önkormányzat, és mi ezt minőségi, precíz és gyors munkával igyekszünk meghálálni – mondta lapunknak Virág Dóra, a cég ügyvezetője.

A gyorsnyomda vezetése lokálpatrióta: kerületi lakosokat alkalmaz, és elsősorban a Budafokon, Budatétényben dolgozó alvállalkozókkal alakított ki munkakapcsolatot.
A cég fő profilja közismert: a kiadványszerkesztéstől a kötészetig a nyomdaipar valamennyi területét felöleli, erről is az ügyvezető tájékoztatott. – Digitális gépeinkkel a lakosság fénymásolási és nyomtatási igényeit is gyorsan ki tudjuk elégíteni. Cégek részére leggyakrabban készített nyomdai termékeink közé tartozik a névjegykártya, a szórólap, a prospektus, az ajándékkártya, a kártyanaptár, különféle címkék (pl. borcímke), az öntapadó, a meghívó, a plakát, a könyv, az ügyviteli nyomtatvány (például önátíró tömb, munkalap), és mindenféle nyomdai termék, melyre egy-egy vállalkozásnak szüksége lehet megtalálható nálunk – fogalmazott Virág Dóra.

A cég folyamatosan alkalmazkodik a kor kihívásaihoz: keresi a környezetbarát technológiára való átállás lehetőségeit. Immár stratégiai partnerként.

(Sz. L.)