Ugrás a tartalomra

Megnyílt a 46. Tavaszi Művészeti Fesztivál

2022. május 06. péntek
A Budafok Big Band és Polyák Lilla koncertjével kezdetét vette a 46. Tavaszi Művészeti Fesztivál a Klauzál Házban. A megnyitón Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere mondott köszöntőbeszédet.
Megnyílt a 46. Tavaszi Művészeti Fesztivál

Az elmúlt két évben a koronavírus-járvány miatt nem volt lehetőség ünnepelni kerületünk egyik impozáns kulturális eseményén. Az idén ismét részt vehetünk egy 25 napos kulturális utazáson, amely része a Budapesti Tavaszi Fesztivál programjának is.

Egyedülálló és színes programok várják az érdeklődőket: lesz könnyű- és komolyzenei koncert, színházi előadás, kiállításmegnyitó, családi nap, ismeretterjesztő előadás, gyermekrajzpályázat, helytörténeti tárlatvezetés.

Az eseménysorozaton többek között színpadra lép a Budafoki Dohnányi Zenekar, Hegedűs Endre Kossuth-díjas zongoraművész, a Vojnovich-trió, Dés László, Básti Juli, Csuja Imre, Tordai Teri és még sokan mások.

Május 28-án a Klauzál Ház jótékonysági aukciót szervez az ukrajnai menekültek megsegítésére.

A fesztivál zárásaként a tavaly kerületünkbe költözött, világhírű 100 Tagú Cigányzenekar ad koncertet.

A kerületi lakosság kulturális érdeklődése sokszínű, a kínálat pedig szinte minden igényt kielégítő: tavasszal a művészeti fesztivál, ősszel pedig az immár kerületünk védjegyévé vált Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál nyújt feledhetetlen élményeket.

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánunk a fesztivál egyedülálló programjaival!

További részletek a https://klauzalhaz.hu/46-budafok-tetenyi-tavaszi-muveszeti-fesztival weboldalon találhatók.