Hírek

Megnyitják az M0 autóút 6. sz. főúti csomópontjának lehajtóját
Szeptember 1-től ismét zavartalanul használhatják a közlekedők az M0 autóút 6. sz. főúti csomópont lehajtó ágát az M1 autópálya felé vezető irányból.
2019-08-30

A csomópont környezetében elkészült a végleges betonburkolat, a kivitelező elvégezte a csatlakozó vízépítési, pályavilágítási beavatkozásokat, a végleges forgalomtechnikai elemek is a helyükre kerültek, felfestették az útburkolati jeleket is.

2019. július 21-től már használhatják a közlekedők a szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát.  Szeptember 2-től (hétfő), pedig az autósok már fel is felhajthatnak az M0 autóútra a szigetszentmiklósi csomópont M1 autópálya felé vezető ágán, a munkaterületen átvezetve.

A terelések változásáról a szakemberek folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból, a NIF Zrt. beruházásában, az STR M0 Konzorcium (STRABAG Építő Kft. és STRABAG AG) kivitelezésében valósul meg.

 

Forrás: NIF