Ugrás a tartalomra

MEGNYITOTT A BALATONAKALI TÁBOR

2022. május 19. csütörtök
Hagyományosan évente több száz gyerek nyaralhat kedvezményes áron az önkormányzat nyári táborában, Balatonakaliban. Az üdülő május 15. óta várja látogatóit.
MEGNYITOTT A BALATONAKALI TÁBOR

Az önkormányzat Balatonakali Üdülőtábora a Balaton északi partján, Zánka szomszédságában helyezkedik el és három, területileg elkülönült szállástípussal rendelkezik.

A diáktábor az iskolaszünet időszakában 9 turnust tud fogadni. A kerületi iskolák diákjai 7 napos turnusokban vehetnek részt az akali táborban, akiket vasárnap busszal szállítanak oda, és következő vasárnap szintén busszal hoznak vissza.

Az utazásért, a napi háromszori étkezésért, a szállásért és a pedagógusfelügyeletért nagyon kedvezményes, heti 42 ezer forintos díjat kell fizetni.

A táborozás teljes ideje alatt orvosi felügyelet biztosított, továbbá a teljes biztonság érdekében tisztasági festés volt, kitisztították a matracokat, új ágyneműt szereztek be. Ezek mellett a tábor parkosított területén két új pingpongasztal, futball-, röplabda- és kosárlabdapálya biztosít sportolási lehetőséget. A kikapcsolódáshoz hozzájárul a tűzrakóhely és a medence is.

A családi apartmanokba még várják a jelentkezőket az elő- és utószezonba, a kerületi lakcímkártyával rendelkezők 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szállást és az étkezést.

A balatonakali táborban – az elmúlt évek hagyományaihoz híven – a Csángóból érkező gyerekeket is vendégül látja az önkormányzat.

További információ: https://akaliudulo.hu/bemutatkozas