Ugrás a tartalomra

Megújul a szakrendelő – változások a rendelések helyszínében

2018. július 10. kedd
A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő belső felújítási munkálatai miatt július közepétől változik egyes rendelések helyszíne. Részletes információk a cikkben.
Megújul a szakrendelő – változások a rendelések helyszínében

Aktuális információk: www.egeszseg22.hu

 

A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő felújítása miatt 2018. július 16-tól (hétfő) változik az alábbi rendelések helyszíne:

  • Sebészet július 13-14-15-én véglegesen visszaköltözik a földszintre, a felújított régi területre. A rendelés július 16-án továbbra is az eddigi megszokott rend szerint történik a földszinten. Előjegyzés nincs, regisztráció a földszinti betegirányítónál.
  • Reuma I. július 16-ától ideiglenesen az első emeleten a 9. számú rendelőben rendel az eddigi megszokott rendelési időben. Előjegyzés és regisztráció: Betegirányító (földszint).
  • Reuma II. július 16-ától ideiglenesen a földszinten a 2. számú rendelőben rendel,  az eddigi megszokott rendelési időben. Előjegyzés és regisztráció: Betegirányító (földszint).
  • Ultrahang július 16-tól ideiglenesen a földszint ügyeleti helyiségbe költözik, a rendelés az eddigi megszokott rendben, előjegyzés szerint történik. A betegek vizsgálatra jelentkezése a földszinti RTG-UH regisztrációban történik (büfé helyén)
  • Röntgen és Mammográfia felvétel készítés július 16-tól az SZTK területén ideiglenesen szünetel. Abban az esetben, ha a háziorvosoknak a felújítás ideje alatt mellkas RTG felvételre van szüksége, a Tüdőgondozóval történt megbeszélés szerint oda kell a betegeket irányítani (a háziorvos irányítja oda a beteget).

Amennyiben szakmai szükségesség halaszthatatlan RTG felvétel elkészítését igényli, az Intézeteink közti szerződés alapján a Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft. (1117 Budapest, Fehérvári út 12.) Radiológiai Osztályán van lehetőség elvégeztetni.

Ebben az esetben a szükséges eljárás a következő:

  1. A beteg – érvényes beutalóval – először a Káldor Adolf Szakrendelőben jelentkezik. (RTG-UH regisztráció a földszinten a büfé helyén.) Előjegyzés nincs.
  2. A beteg az UH és RTG Leletezőben (Földszint, Fektető Helyiség) CD-t kap.
  3. A beteg a CD lemezzel és a beutalóval felkeresi a Szent Kristóf Szakrendelőt, ahol elkészítik az RTG felvételt, melyet a CD lemezre írnak.
  4. A beteg a vizsgálat után a CD-t visszahozza az intézetünkbe, ahol a leletezést intézetünk orvosai készítik el. Jelentkezés ismét a regisztrációban (földszint, büfé helyén).

A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelő felújítása miatt 2018. július 19-től (csütörtök) változik az alábbi rendelések helyszíne:

  • Gyógytorna július 19-től ideiglenesen az első emeleten az 5. számú rendelőben rendel az eddigi megszokott rendelési időben. Regisztráció: a földszinten a büfé helyén, előjegyzés az osztályon.
  • Fizikoterápia 19-től ideiglenesen az első emeleten az 7.-8. számú rendelőben rendel az eddigi megszokott rendelési időben. A fizikoterápia irodahelysége az első emelet 6. számú rendelőbe költözik ideiglenesen. Regisztráció: a földszinten a büfé helyén, előjegyzés nincs!

Megújul a szakrendelő – változások a rendelések helyszínében

Fotó: Kocsis Zoltán