Ugrás a tartalomra

Mikulás akcióban

2016. december 06. kedd
Budafok-Tétényi fiatalok idén is megajándékozták a mezőkaszonyi ovisokat
Mikulás akcióban

Minden gyerek életében hatalmas izgalom, mikor eljön a december és készülődünk a Mikulás eljövetelére. Sokan emlékszünk még, milyen izgalommal írtuk a levelet a Mikulás bácsinak, hogy meggyőzzük, mennyire jó gyerekek voltunk az idén, igazán megérdemeljük azt az ajándékot, amire már nagyon fájt a fogunk. A kiscipők az évnek ezen az egy napján pedig anyai unszolás nélkül is tiszták lettek.

Nincs azonban szívszorítóbb, mintha az önfeledt gyermeki örömre, anyagi nehézségek vetnek árnyékot, ezért a tavalyi évhez hasonlóan, idén is elindult egy kisbusznyi ajándékkal és pár fiatal és lelkes szervezővel a karaván, hogy a Kárpátaljai Mezőkaszony ovisainak és bölcsiseinek örömet szerezzen.

65 lurkó vágyát kellett teljesíteni, ami nem volt egyszerű, hiszen a tűzoltó sisaktól, a fésülhető hajú babáig, nagyon széles volt a kívánság paletta.

Köszönet illeti azokat a budafok-tétényi lakosokat, akik önzetlenül segítettek, így nagyon hamar pártfogóra talált mind a 65 gyermek! Önkormányzatunk fontosnak tartja, hogy testvérvárosi kapcsolataink ne csak formaságokból álljanak, hanem igyekezzünk azokat úgy megtölteni tartalommal, hogy a két település lakosait is közelebb hozzuk egymáshoz. Ezért támogatta idén is az önkormányzat a fiatalok eme kezdeményezését azzal, hogy segített nekik eljuttatni ezt a rengeteg ajándékot a rendeltetési helyére.

A szavaknál többet mondanak a képek, amikből ízelítőt találnak az alábbi képgalériában, hamarosan pedig egy részletes beszámolót olvashatnak és láthatnak a www.mezokaszony.com oldalon.

Kapcsolódó anyagok: http://www.promontortv.hu/2016/12/12/a-keruletiek-iden-is-megajandekoztak-mezokaszonyi-ovodasokat-es-bolcsodeseket/