Ugrás a tartalomra

Négy új stratégiai partnere lett az önkormányzatnak- Videóval frissítve!

2019. február 13. szerda
Február 7-én a Klauzál Házban Budafok-Tétény Önkormányzata stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Tamax Kft.-vel, az ARTÉR Művészeti Egyesülettel, a Katona Borház Kft.-vel és az Art Quarter Nonprofit Kft.-vel, ezzel a stratégiai partnerek száma elérte az 50-et.
Négy új stratégiai partnere lett az önkormányzatnak- Videóval frissítve!

Az aláírás alkalmával Karsay Ferenc polgármester elmondta, hogy a stratégiai partnerség lényege, hogy az önkormányzat és a partnerszervezetek ismerjék meg egymás nézőpontját, érdekeit és segítsék egymás munkáját. Célja a kerületben élő és dolgozó közösség fejlesztése, összehangolása.

Az együttműködési megállapodásokat Tamás László, a Tamax Kft. ügyvezetője, Filotás Viktória az ARTÉR Művészeti Egyesület képviseletében, Dr. Katona Klára, a Katona Borház Kft. ügyvezetője, Kukla Krisztián, az Art Quarter Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Karsay Ferenc polgármester írta alá, majd az új stratégiai partnerek beszéltek tevékenységükről.

Az önkormányzat egyszerűsített hivatali ügyintézéssel és bemutatkozási, megjelenési lehetőségekkel segíti a vele együttműködésre lépő vállalkozásokat, cserébe aktív részvételt vár a kerület közéletében. A programban résztvevő vállalkozások esetében az önkormányzat kiemelten kezeli az általuk megfogalmazott észrevételeket az őket is érintő kerületi rendeletekkel kapcsolatban, valamint lehetőséget kapnak egymás jobb megismerésére is. A kezdeményezés sikerességét jól jelzi, hogy mára ötven szervezet lépett az önkormányzattal stratégiai partnerségre.

Nyitókép: Kocsis Zoltán