Hírek

Nem alakult ki torlódás a Káldor Adolf Szakrendelő oltópontján - Videóval frissítve!
Jól szervezetten és az oltásra érkezők teljes fegyelmezettsége mellett zajlott az első oltási nap a Szakrendelő oltópontján.
2021-03-22

A Fővárosi Kormányhivatal utasításait követve múlt héten, és hétvégén minden szükséges előkészületet megtettek a lakossági oltások sikeres lebonyolítása érdekében. A mai oltáshoz a Pfizer oltóanyagot péntek 14.40-kor vették át, és az előírásoknak megfelelően tárolták.

A terveknek megfelelően ma reggel 8.00-kor megkezdődött a Kormányhivataltól kapott listán (név, időpont, stb.) szereplő kerületi lakosok oltása. A rend fenntartása érdekében Kovács Tibor rendőrkapitány közreműködésének köszönhetően rendőrök segítettek a bejárati torlódások esetleges kezelésére. Az oltóhelyek előtti betegazonosításban a védőnők segítik a Szakrendelő dolgozóinak munkáját.

Az oltásra érkezők fegyelmezetten, ütemesen érkeztek, torlódás nem alakult ki. Az oltást követő, orvosi beavatkozást igénylő nem kívánatos mellékhatás nem fordult elő.

A Kormányhivatal arról tájékoztatta a Káldor Adolf Szakrendelő vezetőségét, hogy a szerdai oltáshoz a mai napon, azaz március 16-án, 14 óra után szállítják ki az oltóanyagot.

Kérjük, a járvány megfékezése és az Ön, valamint szerettei biztonsága érdekében, ha még nem tette meg, regisztráljon a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon.