Ugrás a tartalomra

Nemcsak online Pincejárat május 1-én

2021. április 26. hétfő
Néhány nappal ezelőtt még mi magunk se hittük volna, hogy május 1-én már a pincészetek teraszain kóstolhatjuk kedvenc borainkat.
 Nemcsak online Pincejárat május 1-én

A Várszegi Pincészet (14.00-21.00), a Borváros (13.00-21.30) és a Seybold-Garab Pince (15.00-20.00) finom borokkal és borkorcsolyákkal várja a vendégeket.

A Katona Borház 14-20 óráig kedvezményes borvásárral, 14.00 és 18.00 kezdettel pedig kiscsoportos „Gyorstalpaló borkurzussal” készül. 

(Jelentkezés és bővebb információ: info@katonaborhaz.hu, 06 20/221- 0871)

Az éttermek közül: a Borköltők Társasága Pince Étterem, a Vasmacska Terasz, a DP BBQ nyitja meg kapuit a vendégek előtt.

A Törley Pezsgőmanufaktúra az online térben fogadja a pezsgő szerelmeseit. Pezsgőkóstolónk 18 órakor kezdődik a Bornegyed facebook oldalán.

Koczuba Róbert a Törley Pezsgőmanufaktúra pezsgőmestere avat be minket a pezsgőkóstolás rejtelmeibe és kulisszatitkaiba. A kóstolóhoz kedvezményes 6 tételes pezsgőcsomag rendelhető ingyenes házhozszállítással az egész ország területén április 26-tól a Törley webshopjából.

Virtuális helytörténeti sétánk ezúttal a Borváros-Pestiskápolna történetébe kalauzol minket 16.30-tól szintén a Bornegyed fb oldalán.

Zenei tehetségkutatónk győztesével a Prove zenekarral 17 órakor a  különdíjas FollowTheViolin & FMaN- nel 16 órakor a Promontor TV-vel közösen készült riportjában ismerkedhetünk meg, ahol a pezsgő mellett sok zenével várjuk a rajongókat. 

Aki pedig egyszerre élvezné ki az online kvíz és a pincészetek adta csodálatos légkört, az is megteheti. Nincs más dolga, mint magával vinni kedvenc helyszínére a telefonját és egy laptopot vagy tabletet, majd 20 órától csatlakozni a Stepout games játékához.

Várunk mindenkit május 1-én szombaton Budapest Bornegyedében Budafokon, hogy újra együtt éljük át -nemcsak online- a pezsgő borkalandot!

További részletek a programokról: http://bornegyed.hu/pincejarat

 Nemcsak online Pincejárat május 1-én

Fotó: Horváth Tamás