Ugrás a tartalomra

Nevezd el Budafok legújabb kulturális pontját!

2018. július 18. szerda
A Kossuth Lajos utca 24. megújuló épületének névjavaslatait várja az önkormányzat. A legjobb ötlet beküldőjének kreativitását pénzjutalommal díjazzák.
Nevezd el Budafok legújabb kulturális pontját!

Tisztelt Budafok-Tétényiek!

Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata a „Budafok belváros megújul” program keretében a Kossuth Lajos utca 24. szám alatti volt községháza átalakítását és felújítását tervezi. Az épület új funkciója sokak örömére képzőművészeti galéria és helytörténeti kiállítótér lesz. A főbejárat mellett kialakítanak egy művész kávézót, amely az utcáról is megközelíthető. Az épület csendes belső udvarában lesz a kávézó terasza, ahol kisebb rendezvényeket, filmvetítéseket is lehet tartani.

A pályázat tárgya ennek az épületegyüttesnek az elnevezése.

A javasolt név utaljon a kerületre, a városközponti helyszínre, a funkcióra, legyen fiatalos és ötletes.

A név rövid és frappáns legyen, ugyanakkor a pályázó tegyen javaslatot hosszú változatra is.

A pályázat beadási határideje: 2018. augusztus 20.

A pályázatot normál fehér borítékban kell beadni a Városháza (1221 Budapest, Városház tér 11). portáján 8 és 18 óra között bármely napon.

Egy borítékban maximum öt javasolt név is szerepelhet. A borítékon belül legyen egy zárt boríték amelyben a pályázó adatai szerepelnek (név, cím, telefonszám, e-mail cím, születési hely és idő).

A beérkezett javaslatok közül előzsűri választja ki a legjobb ötöt, amelyekre a Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál idején szavazhat a közönség.

A szavazáson legjobb eredményt elérő nevet fogja viselni a megújuló épület, beküldőjének kreativitását pedig nettó 170 000,- Ft-tal* díjazzák.

 

Az Önkormányzat fenntartja a jogot hogy a pályázatot eredménytelennek  nyilvánítsa. Ez esetben a pályázók semminemű kártérítésre nem jogosultak.

*A juttatás utáni adófizetési kötelezettséget a pályázat Kiírója viseli.

Nevezd el Budafok legújabb kulturális pontját!