Hírek

November 4. - Ha első szombat, akkor Budafoki Pincejárat!
Fiatal tehetségek napja, ínyenceknek ingyenes Tokaji bor- és libamáj kóstoló a Záborszkynál! Jegyvásárlás a buszon vagy a www.pincejarat.hu oldalon.
2017-11-03

November első szombatján is újra nyitott ajtókkal várja a közönséget a Törley, a Garamvári, a Tangazdaság, a Katona Borház, a Sümegi és Fiai Pincészet és még sok más helyszín! Ezen a napon fiatal tehetségek mutatják majd be tudásukat, a Budafok-Tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei.

 

Fellépnek a Népzenei Tanszak növendékei a Magdolna Borházban, barokk és klasszikus koncert lesz a Garamvárinál, a Budafoki Mozart Ifjúsági Zenekar koncertje a Záborszkynál, és a Néptánc Tanszak tanulóinak bemutatóját is élvezhetjük a Katona Borházban.

 

Aki gasztronómiai élményekre vágyik, ne hagyja ki a Záborszky-Pince Borváros programját: 16.00 órától a “Tokaji borok és a Libamáj” címmel Révész József mesterszakács kóstolóval egybekötött előadását tekinthetjük meg, a programra ingyenes a belépés!

 

A Borköltőknél 19.00 órától ismét PIncekvíz lesz! Mindenkit szeretettel várunk!

 

FONTOS INFÓK:

  • Figyelem! A Barlanglakások novemberben és decemberben zárva tartanak!

  • November 4-én a Borköltőknél Libanapi Rendezvénysorozat miatt csak asztalfoglalással fogadnak vendégeket!

  • A buszjáratok délelőtt 10-től este 8-ig óránként indulnak Budapestről, és három helyen is fel lehet rájuk szállni (Stadionok, Ferenciek tere, Gellért tér). A csupán 1000 Ft-os buszjegy korlátlan számú utazásra érvényes a budafoki pincék és kerthelyiséges vendéglátóhelyek között. Ráadásul a jeggyel különleges kedvezményeket is igénybe lehet venni az egyes helyszíneken.

  • A vendéglátók idegenvezetéssel, kóstolókkal, finom ételekkel és italokkal, élő zenével készülnek az Pincejárat érkezésére.

  • Jegyvásárlás a buszon vagy a www.pincejarat.hu  oldalon.

További részletek: https://www.facebook.com/budafokteteny/ , https://www.facebook.com/BudafokiPincejarat