Ugrás a tartalomra

Ön már szavazott Budafok-Tétényre?

2015. december 23. szerda
Most még megteheti. Ne hagyjuk, hogy egy másik település vigye el a dicsőséget! Szavazni a http://megszepulavarosom.hu/ weboldalon lehet.
Ön már szavazott Budafok-Tétényre?

2016. január 10-én zárul a „MegSzépülAVárosom” elnevezésű program szavazási periódusa. A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. a programot életre hívó hét építőipai cég (Mapei Kft., RAVAK Hungary Kft., ROLL-LUX Árnyékolástechnikai és Kereskedelmi Kft., ELKO EP HUNGARY Kft., Cetelem Bank Zrt., Bramac Kft., enHome) segítségével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterületét újítja fel 2016 tavaszán, amely 2016. január 10-ig a legtöbb szavazatot kapja. A döntés a lakosok kezében van.

A projekt képviselői a nyertes vidéki város vagy budapesti kerület polgármesterével közösen döntik el, hogy a település melyik közterületét újítják fel. A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág, fa vagy bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, illetve cseréjére, közterületi pavilonok, ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

Az eddigi szavazatok alapján komoly verseny alakult ki Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint Nógrád megye között. A települések versenyében Miskolc, Érd és Salgótarján állnak az élen, míg a budapesti kerületek közül jelenleg a XVII., a IV. valamint XX. kerület vezet, de még Budafok-Tétény is belehúzhat a hajrában. A korábbi évek nagy érdeklődésére való tekintettel a szavazatok leadásának határidejét meghosszabbították, így még mindenkinek van lehetősége szavazni, azaz a verseny állása bármikor megfordulhat.

A programról bővebb információ a http://megszepulavarosom.hu/ vagy a projekt Facebook oldalán található.