Ugrás a tartalomra

Önzetlen segítség az idősek egészségének védelméért

2020. november 27. péntek
Kiemelt hatékonyságú vitaminkészítményt kaptak az idősek és a gondozásukat segítő dolgozók a GAL Vital SynergyTech Kft. jóvoltából.
Önzetlen segítség az idősek egészségének védelméért

A vitaminkészítményeket gyártó és forgalmazó cég vezető fejlesztője, Szabó Gál Bence szakértő gondossággal választotta ki azt a készítményt, amelynek a mostani időszakban is a legnagyobb hasznát vehetik az idős korosztály tagjai. A készítmény egy különlegesség, amelyet a cég 10. születésnapjára fejlesztettek ki válogatott alapanyagokat felhasználva és kiemelt hatóanyag-tartalommal. Az A és D3 komplex vitaminnal a céljuk, hogy „jót és jó hosszú időre adhassunk" - fogalmazták levelükben a cég munkatársai.

A magyar vállalkozás szakemberei az idősgondozást segítő munkatársakra is gondoltak, így a Szociális Szolgálat valamennyi időseket gondozó dolgozója is 5 hónapra elegendő adag vitamint kapott, amelyet a biztonságuk érdekében, a személyes találkozást elkerülve egy levél és a termék szedésére vonatkozó részletes tájékoztató kíséretében vehettek át.

Karsay Ferenc polgármester ezúton is kifejezi köszönetét a magyar cég vezetőségének és munkatársainak a rendkívüli figyelmességért és a példamutató magatartásukért. A cég munkatársai megmutatták, mi az igazi társadalmi felelősségvállalás, amikor a koronavírus-járvány időszakában a legveszélyeztetettebbekre gondoltak. Bár ők úgy fogalmaznak - teszi hozzá a polgármester, hogy „a magunk szerény hozzájárulásával segítünk”, a vitaminadományuk valódi gondoskodást jelent, amelynek mind a megelőzésben, mind pedig a gyógyulás során kiemelt szerepe van.

Önzetlen segítség az idősek egészségének védelméért

Fotó: Horváth Tamás