Ugrás a tartalomra

Országos szakmai elismerésben részesült a Maci Tagóvoda vezetője

2023. november 20. hétfő
Kovács Róbert Jánosné óvodapedagógus az Állatvédelmi Témahét keretén belül meghirdetett pályázaton ezüst fokozatot ért el a veszélyeztetett állatokkal foglalkozó pályamunkájával.
Országos szakmai elismerésben részesült a Maci Tagóvoda vezetője

Az Igazságügyi Minisztérium Állatvédelmi Cselekvési Terv Kidolgozásáért és Végrehajtásáért Felelős Kormánybiztosi Titkársága az Állatvédelmi Témahét keretén belül hirdetett óraterv-, projektterv- és tevékenységterv-író pályázatot a pedagógusok számára. Kovács Róbert Jánosné, a Maci Tagóvoda vezetője a veszélyeztetett állatokat választotta tevékenységterve témájaként, amelyben rovarokkal, a beporzókkal foglalkozott. Célja az volt, hogy erősödjön az óvodás gyermekekben a természet szeretetének, védelmének igénye, és így olyan szokások kialakítását támogassa, amelyek segítik a környezettel való együttműködést.

A pályamunkájában a tevékenységek között szerepelt egyebek mellett a séta a természetben, a rovarhotel készítése, magok ültetése, a méhész munkájának megismertetése, virágporgyűjtő játék, Montessori-féle kaptáros játék, vagy épp a méhekkel kapcsolatos találós kérdések.

Az Igazságügyi Minisztérium állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztosa ezüst fokozattal ismerte el Kovács Róbert Jánosné tagóvoda-vezető óvodapedagógus pályamunkáját, amelyhez gratulálunk!