Hírek

Öt vadonatúj járőrkocsit kaptak a budafoki rendőrök
Több mint 33 milliárd forintból szerzett be új kocsikat a rendőrség, ebből jutott a XXII. kerületi kapitányságnak is.
2017-12-21

Mintegy 33,7 milliárd forint értékben több mint 2600 új szolgálati gépkocsit szerzett be a rendőrség 2017-ben – jelentette be az országos rendőrfőkapitány a Készenléti Rendőrség új szolgálati gépjárműinek átadásán csütörtökön Budapesten.

Papp Károly kiemelte: az új gépjárművek megérkezésével a rendőri személygépkocsik átlagos életkora 6,4 évről 2,4 évre csökkent.

Az új rendőrségi gépkocsik Papp Károly tájékoztatása szerint a legmodernebb környezetvédelmi és biztonsági követelmények alapján készültek, számos vezetést segítő és támogató rendszer megtalálható bennük, közepes vagy nagy teljesítményű motorral felszereltek, 120-245 lóerősek.

Biztosított hozzájuk a téli és a nyári gumiabroncs, az üzembiztonság érdekében pedig öt évre vagy 200 ezer kilométeres futásteljesítményre szóló szervízcsomagot is biztosítanak. A gépkocsikra új típusú, led-technikán alapuló, szöveges feliratok megjelenítésére is alkalmas fényhidakat szereltek – tette hozzá az országos rendőrfőkapitány.

Részletek: https://www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2017/12/21/tobb-mint-33-milliard-forintbol-szerzett-be-uj-gepkocsikat-a-rendorseg?source=hirkereso

Kapcsolódó képgaléria: