Ugrás a tartalomra

Párakapu, ivókutak és vízosztás a kerületben

2015. július 08. szerda
Az önkormányzat munkatársai a nagy hőségre való tekintettel vizet osztottak több kerületi játszótéren, a Kossuth Lajos utcai és a Városház téri busz- és villamosmegállóban. Egy párakapu is működik a Kossuth Lajos u. 26. mögötti parkban, az akadálymentes járdán.
Párakapu, ivókutak és vízosztás a kerületben

A kerületi játszótereken működő ivókutakat folyamatosan ellenőrzik az önkormányzat munkatársai, néhány helyszínen azonban jelenleg javítás alatt állnak.
"Kánikulai napokon, a különösen meleg dél körüli, kora délutáni órákat lehetőség szerint mindenki töltse otthon, viszonylag hűvösben, besötétített szobában!" - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Előtte vagy utána azonban ha mégis kimerészkednénk az utcára, játszóterekre, nem árt felkészülnünk arra, hogy elegendő folyadék (lehetőség szerint nem cukrozott tea vagy ásványvíz) legyen nálunk. A kerületi játszóterek többségében ivókút is működik, néhány helyszínen azonban javítás alatt állnak,  munkálatok befejezéséig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Az alábbi kerületi játszótereken jelenleg javítás alatt állnak az ivókutak: 

  • Csút utca 8.
  • Terv utca 21.
  • Kossuth Lajos utca 45.
  • Szent István tér
  • Anna utca 18.

Szepesfalvy Anna és Zugmann Péter alpolgármesterek a nagy hőségre való tekintettel ma vizet osztottak több kerületi játszótéren, a Kossuth Lajos utcai és a Városház téri busz-és villamosmegállóban, valamint egy párakaput is üzembe helyeztek a Kossuth Lajos u. 26. mögötti parkba, az akadálymentes járdára.