Ugrás a tartalomra

Pénteken zárva tart a Polgármesteri Hivatal és az egészségügyi intézmények

2022. június 27. hétfő
Július 1-je a Közszolgálati Tisztviselők napja, valamint ezen a napon ünneplik Semmelweis Ignác, az anyák megmentőjének születésnapját az egészségügyben.
Pénteken zárva tart a Polgármesteri Hivatal és az egészségügyi intézmények

Július elseje 2001 óta a Közszolgálati Tisztviselők Napja, mely munkaszüneti nap a köztisztviselők, munkaviszony keretében foglalkoztatottak számára. A munkaszüneti nap biztosítása kifejezi a képviselő-testület elismerését a polgármesteri hivatal munkatársainak közszolgálatért végzett munkája iránt. Így július 1-jén, pénteken a Polgármesteri Hivatal zárva tart, ügyfélfogadás nem lesz.

Szintén július 1-jén ünneplik Semmelweis Ignác, az anyák megmentőjének születésnapját az egészségügyben. A Semmelweis-nap 2011 óta munkaszüneti nap az egészségügyi szolgáltatóknál foglalkoztatási jogviszonyban állóknak, ezzel kifejezve az általuk végzett munka elismerését. Július 1-jén, pénteken zárva lesznek a szakrendelők, a felnőtt- és gyermek-háziorvosi rendelők, a gyógyszertárak, valamint a kórházi szakrendelések.

A kórházak sürgősségi osztályai, a mentőszolgálat és az ügyeleti rendszerben működő patikák ezen a napon is a betegek rendelkezésére állnak.