Hírek

Pezsgő borkaland Budafok-Tétényben: november 3-án roma nemzetiségi nap
November 3-án roma nemzetiségi napot tartanak a kerületi pincékben finom libafalatokkal- és receptekkel Márton-nap alkalmából.
2018-10-30

Ősszel teljesen új arcát mutatja meg Budafok pincevilága: a sárguló lombú fák alatt meghitt hangulatú szombatot tölthetünk el egy pohár finom itallal a kezünkben. November 3-án a roma zenékkel ismerkedhetnek meg a borra és kultúrára szomjazók, hiszen koncertet ad a Farkas duó, a Mata Band és a Heves Band, a Katona Borházban pedig a nagy népszerűségnek örvendő Karaván família fellépését élvezhetjük. Budafok Wine Tourist néven borkóstolóval egybekötött improvizációs színházra is sor kerül, és ebben a hónapban is próbára tehetjük magunkat a szokásos pincekvízen.

A szervezők a közelgő Márton napról sem feledkeznek meg: a gasztronómiai rajongóival Révész József osztja meg a legízletesebb libarecepteket, valamint a Borköltők Étteremben a kvíz mellé ropogós libacombot kóstolhatunk párolt káposztával és hagymás törtburgonyával, desszertként pedig egy jó aranygaluska vár ránk vanília sodóval.

Legyen Ön is részese egy pezsgő borkalandnak Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben!