Ugrás a tartalomra

Pincejárat koncertekkel

2018. november 29. csütörtök
Forralt bort és finom süteményeket is kínálnak a vendégeknek, valamint a Bornegyed magazin legújabb, téli számát
Pincejárat koncertekkel

A Törley Pezsgőmanufaktúra pincesétáin pezsgővásár is lesz az új, hófehér csomagolású, karácsony hópihés Excellence pezsgőkből! A Soós István Borászati Szakiskola Tangazdaságában a pince-tárlatvezetés és helytörténeti bemutató mellett egyedi ízvilágú „óhegyi szendvicset” is kínálnak a borok mellé.

Az Országcímer Kft. Seybold-Garab Pincészetben 15 órától a Hász Eszter Duó játszik. A Magdolna Borklub és Rendezvényházban forralt bort és adventi muffint is kínálnak a vendégeknek, akiknek 15 órától a Kolta Péter Duó játszik A Lics Pincében angol, német és orosz nyelvű pinceséták is indulnak. 15 órától Nikolics Viki játszik, 18 órától pedig társkereső interaktív előadás lesz, miközben a látogatók megtekinthetik az ARTÉR Művészeti Egyesület kiállítását is.
A Záborszky Pince Gasztro Show-ján ezúttal fogastekercs kapros rákraguval és rizspuding lesz a menü.
A Katona Borházban az igazi házi forralt bor és boros tea mellé adventi süteményeket is kínálnak, miközben a Besenyő Népdalkör ad csengettyűkoncertet és lesz borkóstolóval egybekötött színházi előadás is. A Borköltők Társasága Étteremben ismét lesz játékos kvízvetélkedő 2–6 fős társaságoknak. A Várszegi Pincészetben a Canarro duó koncertezik. A Vasmacska Teraszon, a Promontor Kertvendéglőben és az István tanya Vendéglőben pincejárat-jeggyel tíz százalék kedvezményt adnak az étlap áraiból.
A programokról részletesebben a Bornegyed magazin legújabb számában is olvashatnak.

Pincejárat koncertekkel

Deutsch Anita és Salamon Judit szervezők a Lics Pincészetben :: Fotó: Kocsis Zoltán


Pincejárat koncertekkelA Bornegyed magazinhoz a kerületi intézményekben, könyvtárakban és a Budafoki Pincejárat helyszínein juthatnak hozzá ingyenesen az olvasók. A kiadvány online is olvasható, ide kattintva.