Ugrás a tartalomra

Rajzpályázat a barátság jegyében - Videóval frissítve!

2021. május 03. hétfő
A XXII. Kerületi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat idén is megünnepli a Magyar-Lengyel Barátság Napját.
Rajzpályázat a barátság jegyében - Videóval frissítve!

Tekintettel a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokra, amelyek most tovább szigorodtak, a nemzetiségi önkormányzat úgy döntött, hogy a Magyar-Lengyel Barátság Napja (március 23.) megünneplésére online gyerekeknek szóló rajzversenyt hirdet.

A kerületi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat arra kéri a gyerekeket, hogy most erről a különleges napról rajzoljanak bármit, ami eszükbe jut arról a szóról, hogy barátság. Minden korosztályból várják a beérkező pályaműveket, amelyeket korcsoportok szerint tesznek ki a XXII. kerület Lengyel Önkormányzat és a XXII. kerületi Anyukák  Facebook-csoportokba, ahol a szavazás is zajlik majd.

A rajzokat szabadon választott technikával lehet elkészíteni és 2021. március 30-ig, a lengyel.onkormányzat@bp22.hu e-mail címre leket beküldeni.

A legérdekesebb, legkreatívabb alkotásokat díjazzák, majd közzéteszik azokat a nemzetiségi önkormányzat honlapján, esetleg a Magyarországi Lengyelek lapjában. Kérik, hogy támogassák kezdeményezésüket és beszélgessenek el a gyerekekkel a barátságról, a magyar-lengyel történelmi kapcsolatokról.