Ugrás a tartalomra

Segíteni egész évben

2017. január 18. szerda
A Campona idén is szeretne segíteni, így a 2017-es programok csaknem mindegyikét úgy tervezik, hogy ahhoz kapcsolódó jótékonysági akcióval is segítsék a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját.
Segíteni egész évben

Ezekben a hideg téli napokban sokan érzik úgy, hogy segíteniük kell azokon, akiknek nincs fedél a fejük felett, akiknek nincs elég meleg ruhája, vagy éppen ennivalóra nem telik már. Karácsony előtt is sokan adakoztak, adakoznak, de a segítség sajnos egész évben jól jön számos helyen. A civil összefogás mellett elengedhetetlen, hogy a cégek, intézmények is előre átgondolják a társadalmi felelősségvállalásban a szerepüket.

A Camponában nem csupán a vásárlásra van mód, hanem arra is, hogy különleges programokon vehessenek részt a látogatók. A Campona látogatói legtöbbször a környező régióból érkeznek, így nem véletlen, hogy a cég jótékonysági vállalásaihoz Budafok-Tétényben keresett kedvezményezetteket.

A Campona idén is szeretne segíteni, így a 2017-es programok csaknem mindegyikét úgy tervezik, hogy ahhoz kapcsolódó jótékonysági akcióval is segítsék a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját. Tavasszal és ősszel használt, de jó állapotú ruhák gyűjtését és eljuttatását tervezik, húsvétkor édességcsomagokkal kedveskednének a gyerekeknek. A színes családi programokhoz kapcsolódóan pedig alkalmanként játék- és szórakozási lehetőségekkel gazdagítanák a gyermekeket: Playmobil- és Lego-játszóház, közös mozi és kirándulás is szerepel a tervek között. Nyáron napközis tábort támogatna a cég, az iskolakezdésnél a tanszerek beszerzésében szeretne segítséget nyújtani. Karácsonykor pedig a hagyományok szerint ismét kinyílik az Adománypont ajtaja, és ismét a megajándékozottak kora és neme szerint várják majd a becsomagolt játékokat. Mert Karácsony elmúlik, de a szeretetnek és a gondoskodásnak, a társadalmilag felelős gondolkodásnak egész évben van helye. A Campona bízik benne, hogy sokan követik példájukat, és ha nem is tudják az összes problémát magukra venni, egy kiválasztott területen, vagy régióban mindenki tegyen meg annyit másokért, amennyit csak tud.

www.campona.hu