Ugrás a tartalomra

Segítség a viharkárok enyhítéséhez

2015. július 14. kedd
Ipolyvölgyi János, a Budafok-Tétényi Általános Ipartestület alelnöke a helyi vállalkozók nevében segítséget ajánlott fel a kerületben élő rászorulók számára.
Segítség a viharkárok enyhítéséhez

Ipolyvölgyi János 1990 óta foglalkozik épületgépészettel, 2012-ben elnyerte az Év vállalkozója címet. Tevékenységi körébe tartozik családi és társasházak komplett kivitelezése, lakások felújítása, gázszerelés, vízszerelés, csatornaszerelés, csapadékvíz hasznosítás, csőrepedések bemérése-elhárítása, karbantartás, gázkészülék javítás, gépészeti szabályozás stb. Most a Budafok-Tétényi Általános Ipartestület alelnökeként a helyi vállalkozók nevében ajánlott fel segítséget a viharkárok enyhítéséhez a kerületben élő rászorulók számára.


Budafokteteny.hu: Miben tudják segíteni a rászorulókat? Miért szeretnének segíteni?

Ipolyvölgyi János: A felajánlás előtt egyeztettem több helyi vállalkozóval, ennek alapján azt mondhatom: szinte bármiben. Amire most talán a legnagyobb szükség van, az a favágás, hulladékelszállítás, tető-és kéményjavítás, villany- és gázszerelés, ereszjavítás, lakatos munkák. Úgy gondolom, hogy összefogással túl lehet jutni a nehézségeken.


Budafokteteny.hu: Hogyan vehetik fel Önnel a kapcsolatot?
Ipolyvölgyi János: Emailen az ipolygaz@freemail.hu címen vagy telefonon a 30/961 2727-es számon várjuk a megkereséseket.