Szeptembertől üzemel a CT a Nagytétényi úton

2022. július 29. péntek
A 32 szeletes CT egy 160 milliós beruházás, amelynek egy részét az Egészséges Budapest Program pályázatán nyertük el, a fennmaradó összeget pedig az önkormányzat finanszírozta.
Szeptembertől üzemel a CT a Nagytétényi úton

Szeptemberben megnyílik a CT a Nagytétényi út 264. szám alatt. A berendezés megkapta a szükséges engedélyeket, így már nincs akadálya a vizsgálatok megkezdésének.

A kerületi lakosoknak eddig a Szent Imre Kórházban biztosítottak CT-vizsgálati lehetőséget, de arra sokszor heteket kellett várni. A kerületi CT beüzemelésével sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz az ellátás Budafok-Tétényben.

A vizsgálati lehetőség egyelőre egy műszakban lesz elérhető. Ahhoz, hogy a berendezés akár három műszakban is fogadhassa a betegeket, szakemberekre van szükség: többek között felsőfokú végzettségű műszaki személyzetre, orvosra, aki felügyeli a vizsgálatot és radiológusokra, akik kiértékelik az eredményeket.

Az állásokkal kapcsolatban az önéletrajzot a Káldor Adolf Szakrendelő várja az igazgatosag@egeszseg22.hu e-mail címen, illetve személyesen a szakrendelő titkárságán, valamint a 06-1/482-0048-as telefonszámon. Az állásokra nyugdíjasként is lehet jelentkezni, illetve olyan szakembert is várunk, aki részmunkaidőben látná el a feladatot.

A CT helyszíne tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, a gépjárművel érkezők számára külön parkolóhelyeket alakítottak ki.

 

Fotók: Horváth Tamás