Ugrás a tartalomra

Szerdán és csütörtökön egyes szakrendelések szünetelnek

2021. április 19. hétfő
Ismét tömegesen oltják a Budafok-tétényieket. 2 nap alatt 1200 kerületi lakos kapja meg a koronavírus elleni védőoltást.
Szerdán és csütörtökön egyes szakrendelések szünetelnek

2021. április 21-én, szerdán, és április 22-én csütörtökön a Káldor Adolf Szakrendelő megnövekedett oltási feladatai miatt az alábbi szakrendelések szünetelnek:

Belgyógyászat,

Ortopédia,

Neurológia,

Reumatológia,

Gyógytorna.

A minél gyorsabb és gördülékenyebb oltás érdekében további 2-2 oltóhelyet jelöltek ki a földszinten, és a III. emeleten. Ez olyan szintű szervezést és logisztikát igényel, ami mellett a Szakrendelőben a belgyógyászat, ortopédia, neurológia, reumatológia, gyógytorna napi betegellátása az oltási munkálatokra átirányított munkatársak szakrendelésekről történő kirendelése miatt nem megoldható.

Azokat a betegeket, akik ezen a napon előjegyzett időponttal rendelkeztek, a Szakrendelő munkatársai értesítik az időpont törléséről. Az elmaradt rendeléseket későbbi időpontban pótolják.

A felsorolásban nem részletezett szakrendeléseken változatlanul fogadják az előjegyzett betegeket.

A két napra felfüggesztett szakrendelések kellemetlenséggel járnak, azonban plusz 1200 kerületi lakos kaphatja meg így az oltást, megszerezve már egy alapvető védettséget.

Megértő türelmüket köszönjük!